HP Suger

14.01.2014, kl. 21:58 × Hverdag × 1 Kommentar

Nei, ikke Harry Potter. (fuck no) Men hp pc-er suger dritt. Jeg har et eller annet pavillion series type, og den er så dårlig. Har hatt så mange problemer med den over de siste to årene, men nå har plutselig batteriet blitt rar. Jeg kan ikke ha i batteriet, fordi da slår ikke pc-en seg på. Så da må den ha laderen i for å funke, altså, hvis den tas ut så slår pc-en seg selv av. Og det synes guttene er veldig morsomt å gjøre midt i timen. Herlig når de aller fleste vennene dine er gutter. Neida, de er niceeee. Har ikke skjedd så mye ellers. Eller, untatt pappa, men han ignorerer vi.

Har forressten lagd en PowerPoint som jeg skal vise mamma, om hvorfor jeg skal.. hva skal jeg si, stretche? Eller utvide ørene, da. Har hatt lyst på både plugs og tatovering siden jeg var minst 9 år, så jeg tenker at 2014 blir året jeg begynner med det. Jeg kan egentlig bare drite i å spørre om tilattelse fra henne om ørene, men jeg vil ikke være den drittungen som bare gjør ting. Har spurt om alle piercingsene mine hittil, og betalt for de selv, så det går nok bra. Men nå må jeg tenke på om jeg skal spare penger til tatovering eller piercing, fordi piercing koster jævlig mye i norge.

WOW OK. dette innlegget er overalt, så nå er det over ;_;

  

Slenger på de gifsene, fordi de gjør meg lykkelig.

Song of the day: Pumpkinhead - Misfits

(1) Kommentar

AvengedVildemort

14.01.2014 / 22:33

Ooh. You need tattoos o3o Alle trenger tatoveringer, de er bra. cx Jeg er ihvertfall veldig glad i tatoveringen min cx Omg Gifsene. Hjelp meg jeg får diabetes. ;_;Skriv en ny kommentar her!© Designet av Renate Morell

Om meg

Mia, 15, Neverland. Uæh, hva skal jeg si her. Jeg er glad i musikk, tatoveringer & piercings og å sikle over Zacky Vengeance.

Info

Instagram: _mia_isabella_

hits