oh hey

23.01.2014, kl. 20:05 × Hverdag × 0 Kommentarer

Hei~~ Det har gått en uke allerede siden jeg sist blogget. Woah, gikk fort. Har egentlig bare vært borte fra pc-en den siste uka, måtte deale med litt ting. Er ikke så gøy å være hos psykolog-dame og snakke om alt som er galt med meg akkurat. MEN. Begynner å føle meg litt bedre nå, så det er nice. Har hørt på litt kul musikk i det siste. Litt mer heavy enn jeg vanligvis har hørt på, men det er awesome. Kvelertak, Satyricon, Dødheimsgård, Mastodon, FFDP osv har vært blandt favorittene. Jeg hadde liksom hørt  mye på Avenged, så jeg ville ikke slite ut sangene for å si det sånn. Gått litt tilbake til old-school Metallica da, for de er jo all-time favorittene. Sorry, jeg blander engelsk og norsk her. Uh. Sliten.

Det klør i fingerene med hvor lyst jeg har på tatovering. Tror ikke jeg kommer til å få tilatelse fra mum, men kanskje hun gir seg litt når hun skjønner hvorfor jeg vil ha det jeg vil ha. Who knows. Har også begynt å få heftig ettervekst, puh. Så da kjøpte jeg et eller annet bleke-greie så må ta det en eller annen gang. Ork, lol. In other news, jeg har fått helt dilla på Rooster Teeth/Achievement Hunters. Det er sånn gaming kanal på youtube, og omfg de er så morsomme. Spesielt Rage Quit serien, og når dem har med Gavin. Jeg ler så hardt jeg griner liksom. Trist, I know~Og sist men definitivt minst er et dritt fint bilde av meg fra idag. Altså, jeg synes det er litt ubehagelig å legge ut bilder av fjeset mitt på nettet, men har ikke andre bilder å komme med. Men ansiktsutrykket var reaksjon på været egentlig. SNOW, FUCK OFF. okay, bye.

Song of the day: Kvelertak - Braune Brenn

(sorry for sånn overalt innlegg som vanlig, uæh)

(0) Kommentarer

Skriv en ny kommentar her!© Designet av Renate Morell

Om meg

Mia, 15, Neverland. Uæh, hva skal jeg si her. Jeg er glad i musikk, tatoveringer & piercings og å sikle over Zacky Vengeance.

Info

Instagram: _mia_isabella_

hits