cool wall in process - V.2

15.02.2014, kl. 20:01 × Hverdag × 4 Kommentarer

HEY. Vært skikkelig busy uke igjen. Hadde sånn teater forestilling på skolen, PÅ KVELDENE ÆSJ. Likte ikke det for å si det sånn... Men det blir jo den siste tingen klassen vår gjør sammen. Selv om jeg klager om klassen min, kommer jeg til å savne de aller fleste sinnsykt mye. Uff ;_;

MEN. Jeg kom egentlig for å oppdatere vegg-situasjonen. Jeg lagde innlegg veeeeeldig lenge siden, tror det var rundt August? Uansett, jeg snakka med ~Vildemort~ og kom på at jeg burde oppdatere veggen. (Jeg er sjalu av veggen hennes men ja) Fortsatt ikke ferdig. Jeg fant en del av det jeg har i Kerrang, men det er egentlig så mye dritt i de bladene. Liksom... Alt er Of Mice and Men, Pierce the Veil, osv. Sånn musikk er jeg ikke så veldig fan av, selv om jeg har det på veggen. Det er bare for å fylle opp plassen litt :c Men jeg tenker at jeg kjøper noen flere plakater snart.... c:Nederste bildet er favoritt delen min, fordi Frank og A7X. Skal eventuelt fjerne PTV, Tonight Alive og SWS, fordi jeg liker egentlig ikke de i det hele tatt... Men nå har jeg fylt opp ca. 3/4 av veggen sidelengs, så det er ikke verst.

Song of the day: My Chemical Romance - Kill All Your Friends

(4) Kommentarer


AvengedVildemort

15.02.2014 / 22:14

Oooh awesum o3o Huhuh likte veldig godt det bildet nederst til høyre c:Hitoro~

17.02.2014 / 15:01

fine veggen *_*Mia Isabella

17.02.2014 / 21:22

Hitoro~: oo, takk ^-^Mia Isabella

17.02.2014 / 21:23

AvengedVildemort: Huehue, yes ( ?° ?? ?°)Skriv en ny kommentar her!© Designet av Renate Morell

Om meg

Mia, 15, Neverland. Uæh, hva skal jeg si her. Jeg er glad i musikk, tatoveringer & piercings og å sikle over Zacky Vengeance.

Info

Instagram: _mia_isabella_

hits