Oslo & Avenged Sevenfold CD

10.03.2014, kl. 18:43 × Hverdag × 0 Kommentarer

Heeyyy~ Så jeg glemte meg bort litt med bloggen de siste dagene.. Ok, en uke. Men siden Onsdag har jeg følt meg skikkelig bra, bra humør og ikke i depressiv modus. Og fuck, det har vært deilig. Vært mange måneder siden jeg har følt meg sånn. Håper det varer c: Men jeg var også i Oslo til helgen og besøkte Ida! Det var veldig nice, vi var ute i Oslo og spiste litt og sånn.

Klarte å befinne oss på Platekompaniet, så da begynte jeg på CD samlingen min >:D Hadde ikke veldig mye penger etter tog billetene, men kjøpte City Of Evil siden det kosta bare 100kr ; U; Veldig fornøyd~ Hadde egenltlig lyst til å kjøpe Sounding The Seventh Trumpet, men den kosta 169... Eh, tror jeg venter til etter 20 mars. (bursdagen min lol).. 


Åja, kjøpte også en lue til 30kr på Carlings. 70% SALG, YES PLEASE.

Vi var på Fridays og spiste også, og det var koselig. Selv om det var bare et par ting jeg kunne velge fra å spise der, haha. (#vegetarproblemer) Og på Søndag hadde vi mange feels og så på Doctor Who sammen etter å ha lagd kanelsnurrer. Er det det de heter? :s 

 
De var så gode. Spiste altfor mange, lol.

Jaa. Det var alt. Haha, sorry, ble lang >_> Men jeg kommer med A7X challenges om en stund, skal bare prøve å gjøre litt lekser først c: Har gått glipp av mange nå..

Song of the day: Carl Espen - Silent Storm

(0) Kommentarer

Skriv en ny kommentar her!© Designet av Renate Morell

Om meg

Mia, 15, Neverland. Uæh, hva skal jeg si her. Jeg er glad i musikk, tatoveringer & piercings og å sikle over Zacky Vengeance.

Info

Instagram: _mia_isabella_

hits