A7X Challenge ~ Day 9 - Day 11

13.03.2014, kl. 20:48 × Avenged Sevenfold Challenge × 0 Kommentarer

Hellu~ Glemte bort bloggen igjen jeg ._. Oops. Men jeg skal prøve å catche opp i dag, men siden det er så mange tar jeg flere i et innlegg. Og så to innelgg. Wut. Jeg forstår ikke meg selv nå. huh. Anygays, on with the challenges!


Day 9. Something you love about Zacky Vengeance.

Oh gawd. Hvor skal jeg begyne? Det mest viktig for meg med han er at han har en quote ''The best revenge is bettering yourself'', og det har gjort mye for meg. Jeg har gått gjennom veldig mye dritt, med både faren min og folk jeg har kjent. Det har ført til noen problemer for meg, men da jeg hørte den quoten var det slik at jeg gikk til legen bokstavelig talt to dager etter og spurte om hjelp. Nå er jeg i gang med det, og ting begyner å bli litt bedre. Så jeg kan takke han for det <3 (kleint, sorry lol)

Bortsett fra det personlig er han jo bare drit flink, awesome, og virker så søt i intervjuer og sånt. Jaaaa c:


Day 10. Something you love about Johnny Christ.

Hmmm, jeg føler meg mindre crap om høyden min pga han, haha. Jeg er liksom 165cm.. Hjelp. Men har er selvfølgelig dødsflink bassist, og er en av de personene som førte meg til å bli så glad i bass. FORDI BASS ER AWESOME OG VIKTIG OK. Og han virker jo også så snill, uggggh


Day 11. Something you love about the Rev.

Omg, feels incoming. Det er mye jeg kunne si her, men jeg går for at han var bare så... lidenskapelig om det han gjorde, og å være seg selv, og virket som han brydde seg skikkelig om fansene og sånt. HVORFOR MÅ DU VÆRE BORTE REV. *come back again, it's almost easy*

(også har jeg og jimmy samme labret piercing, ohoho)


Kommer med resten av challenges om et øyeblikk c:

Song of the moment: Sex Pistols - Problems

(0) Kommentarer

Skriv en ny kommentar her!© Designet av Renate Morell

Om meg

Mia, 15, Neverland. Uæh, hva skal jeg si her. Jeg er glad i musikk, tatoveringer & piercings og å sikle over Zacky Vengeance.

Info

Instagram: _mia_isabella_

hits