Day 22 & 23 & 24- A7X Challenge

24.03.2014, kl. 20:33 × Avenged Sevenfold Challenge × 0 Kommentarer

Uuuuuh, glemte meg bort igjen... Føler at jeg aldri kommer til å bli ferdig med challengen, haha. Er en uke av challenges jeg ikke har gjort, så.. får vel sette i gang, haha.


Day 22. Favourite A7X Album.

uuuuuuuuuuuuuuuuh. Altså. Um. Æh. Jeg vet ikke. Seriøst, jeg aner ikke. Umm, jeg sier Sounding The Seventh Trumpet og self titled c: Jeg må lære å ta beslutninger, ffs.


Day 23. Number of A7X songs you have on your iPod/mp3 player.

Jeg har 76 på spotify playlisten min som heter (kreativt nok) A7X, men det er uten St. James, Diamonds In The Rough og Live in the LBC, fordi Spotify er dum og har det ikke tilgjengelig... SPOTIFY, Y U NO COOPERATE. Jeg skal laste de albumene ned etterhvert også legge de til, men jeg har bare glemt å gjøre det egentlig, lol... xD


Day 24. When you became an Avenged Sevenfold fan.

Oi. Det var i løpet av sommeren 2013, men jeg har visst om Avenged kjempe lenge. Altså, før Jimmy døde. Steffen viste meg de, men jeg ville ikke høre på det egentlig. Jeg likte egentlig bare Metallica på den tida. Men fra 2011-2012 hørte jeg ikke på metal eller noe alternativt i det hele tatt, fordi jeg bindet det med faren min. Så.. Ja. Nå som vi ikke omgås lenger så er det tilbake til metal for meg :3 Men ja, hvertfall, jeg ble stor fan i 2013.

Zacky, u so cute.


Song of the day: Sex Pistols - Anarchy In The UK

(0) Kommentarer

Skriv en ny kommentar her!© Designet av Renate Morell

Om meg

Mia, 15, Neverland. Uæh, hva skal jeg si her. Jeg er glad i musikk, tatoveringer & piercings og å sikle over Zacky Vengeance.

Info

Instagram: _mia_isabella_

hits