Et år, ja.

21.05.2015, kl. 13:44 × Hverdag × 0 Kommentarer

Hei hei!

Nå regner jeg med at jeg ikke har noen lesere her enda lol, har jo tross alt gått nesten nøyaktig ett år siden siste innlegg. Det gikk fort, må jeg si. Jeg ser ganske annerledes ut faktisk, bor nå i England og har en fantastisk kjæreste. Kind of have my shit together. Hadde ikke jeg trodd i fjord, haha. Jeg kjenner virkelig at jeg savner å blogge. men samtidig har jeg ikke så lyst til å begynne med det her igjen. Tror heller jeg tar det på en Engelsk snakkende platform da, siden Englelsk er i utgangspunktet morsmålet mitt.Litt cute tho. His name b ryan

Ja, vet ikke helt hva poenget mitt med innlegget her er. Men. Tja, her var den uansett. lol

Mia xo

(0) Kommentarer

Oslo & Avenged Sevenfold CD

10.03.2014, kl. 18:43 × Hverdag × 0 Kommentarer

Heeyyy~ Så jeg glemte meg bort litt med bloggen de siste dagene.. Ok, en uke. Men siden Onsdag har jeg følt meg skikkelig bra, bra humør og ikke i depressiv modus. Og fuck, det har vært deilig. Vært mange måneder siden jeg har følt meg sånn. Håper det varer c: Men jeg var også i Oslo til helgen og besøkte Ida! Det var veldig nice, vi var ute i Oslo og spiste litt og sånn.

Klarte å befinne oss på Platekompaniet, så da begynte jeg på CD samlingen min >:D Hadde ikke veldig mye penger etter tog billetene, men kjøpte City Of Evil siden det kosta bare 100kr ; U; Veldig fornøyd~ Hadde egenltlig lyst til å kjøpe Sounding The Seventh Trumpet, men den kosta 169... Eh, tror jeg venter til etter 20 mars. (bursdagen min lol).. 


Åja, kjøpte også en lue til 30kr på Carlings. 70% SALG, YES PLEASE.

Vi var på Fridays og spiste også, og det var koselig. Selv om det var bare et par ting jeg kunne velge fra å spise der, haha. (#vegetarproblemer) Og på Søndag hadde vi mange feels og så på Doctor Who sammen etter å ha lagd kanelsnurrer. Er det det de heter? :s 

 
De var så gode. Spiste altfor mange, lol.

Jaa. Det var alt. Haha, sorry, ble lang >_> Men jeg kommer med A7X challenges om en stund, skal bare prøve å gjøre litt lekser først c: Har gått glipp av mange nå..

Song of the day: Carl Espen - Silent Storm

(0) Kommentarer

cool wall in process - V.2

15.02.2014, kl. 20:01 × Hverdag × 4 Kommentarer

HEY. Vært skikkelig busy uke igjen. Hadde sånn teater forestilling på skolen, PÅ KVELDENE ÆSJ. Likte ikke det for å si det sånn... Men det blir jo den siste tingen klassen vår gjør sammen. Selv om jeg klager om klassen min, kommer jeg til å savne de aller fleste sinnsykt mye. Uff ;_;

MEN. Jeg kom egentlig for å oppdatere vegg-situasjonen. Jeg lagde innlegg veeeeeldig lenge siden, tror det var rundt August? Uansett, jeg snakka med ~Vildemort~ og kom på at jeg burde oppdatere veggen. (Jeg er sjalu av veggen hennes men ja) Fortsatt ikke ferdig. Jeg fant en del av det jeg har i Kerrang, men det er egentlig så mye dritt i de bladene. Liksom... Alt er Of Mice and Men, Pierce the Veil, osv. Sånn musikk er jeg ikke så veldig fan av, selv om jeg har det på veggen. Det er bare for å fylle opp plassen litt :c Men jeg tenker at jeg kjøper noen flere plakater snart.... c:Nederste bildet er favoritt delen min, fordi Frank og A7X. Skal eventuelt fjerne PTV, Tonight Alive og SWS, fordi jeg liker egentlig ikke de i det hele tatt... Men nå har jeg fylt opp ca. 3/4 av veggen sidelengs, så det er ikke verst.

Song of the day: My Chemical Romance - Kill All Your Friends

(4) Kommentarer

Rev på starbucks

10.02.2014, kl. 12:37 × Hverdag × 0 Kommentarer

Hellu~ I helgen så var jeg hos Ida, og det var kjempe koselig. Dro på Fredag og hjem igjen i går. Vi lagde litt mat sammen, så på film, tegnet, osv. Har ikke sett hun på en stund, pluss at vi var hjemme alene, så det var veldig nicee~ Mens vi ventet på bussen min i går, dro vi på starbucks. (such hipster, much wow) Jeg bare o3o og sa at navnet mitt var Rev. Altså, The Rev, da. Siden det var bursdagen hans og sånt i går. Hun trodde først jeg sa Reb... Men ja, gøy. (og smakte jævlig godt også)

Song of the day: My Chemical Romance - Summertime

(måtte legge til denne også, fordi søt.)

(0) Kommentarer

mark the grave

25.01.2014, kl. 21:34 × Hverdag × 0 Kommentarer

'Sup. I dag har jeg gjort ingenting. Absolutt ingenting. Selv om jeg har en haug med lekser som skal leveres til mandag... Jaja, blir gøy søndag. Jeg har egentlig bare sittet og sett på tatovering ideer. Nevnte det til mamma, og hun virket ikke  i mot ideen. Tja, vi får se. Men her er en gifset, fordi jeg elsker Cemetery Drive~~

~

Songs of the day: Korn - Daddy, Sum 41 - In Too Deep

(0) Kommentarer

billig stuff

24.01.2014, kl. 22:30 × Hverdag × 5 Kommentarer

HEY. Var i Sandefjord med Elena i dag etter skolen, og det var nice. Gikk litt rundt bare, (JEG SÅ EN BASS TIL 1795,- HOLY SHIT) og så var det salg på glitter. Kjøpte sånn skjelett henge-øredobber (dat norwegian), slik at jeg også kan bruke de når jeg har plugs. Fikk også tak i en kjede som hadde en flaggermus på den, men den var egentlig en hodeskalle med vinger. JA, DEATHBAT. Det lignet sykt på deathbat fra a7x logo-en, så jeg måtte ha~~ Kostet bare 20kr da, haha.

Men ja, hvertfall. Jeg betalte 30kr til sammen. Wat. Det er ganske uhørt i Norge, lol. Men ellers så tok vi sprøyte i dag på skolen, og var ganske greit. Litt sårt i armen, fordi det var et eller annet stivkrampe sprøyte, så er nok derfor. MEN JA. Jeg er hjemme alene i mårra, mamma og roger drar på harry tur, så det blir nice. Tror jeg skal lage sushi... By myself... Oi.

Song of the day: My Chemical Romance - Save Yourself, I'll Hold Them Back

(5) Kommentarer

oh hey

23.01.2014, kl. 20:05 × Hverdag × 0 Kommentarer

Hei~~ Det har gått en uke allerede siden jeg sist blogget. Woah, gikk fort. Har egentlig bare vært borte fra pc-en den siste uka, måtte deale med litt ting. Er ikke så gøy å være hos psykolog-dame og snakke om alt som er galt med meg akkurat. MEN. Begynner å føle meg litt bedre nå, så det er nice. Har hørt på litt kul musikk i det siste. Litt mer heavy enn jeg vanligvis har hørt på, men det er awesome. Kvelertak, Satyricon, Dødheimsgård, Mastodon, FFDP osv har vært blandt favorittene. Jeg hadde liksom hørt  mye på Avenged, så jeg ville ikke slite ut sangene for å si det sånn. Gått litt tilbake til old-school Metallica da, for de er jo all-time favorittene. Sorry, jeg blander engelsk og norsk her. Uh. Sliten.

Det klør i fingerene med hvor lyst jeg har på tatovering. Tror ikke jeg kommer til å få tilatelse fra mum, men kanskje hun gir seg litt når hun skjønner hvorfor jeg vil ha det jeg vil ha. Who knows. Har også begynt å få heftig ettervekst, puh. Så da kjøpte jeg et eller annet bleke-greie så må ta det en eller annen gang. Ork, lol. In other news, jeg har fått helt dilla på Rooster Teeth/Achievement Hunters. Det er sånn gaming kanal på youtube, og omfg de er så morsomme. Spesielt Rage Quit serien, og når dem har med Gavin. Jeg ler så hardt jeg griner liksom. Trist, I know~Og sist men definitivt minst er et dritt fint bilde av meg fra idag. Altså, jeg synes det er litt ubehagelig å legge ut bilder av fjeset mitt på nettet, men har ikke andre bilder å komme med. Men ansiktsutrykket var reaksjon på været egentlig. SNOW, FUCK OFF. okay, bye.

Song of the day: Kvelertak - Braune Brenn

(sorry for sånn overalt innlegg som vanlig, uæh)

(0) Kommentarer

HP Suger

14.01.2014, kl. 21:58 × Hverdag × 1 Kommentar

Nei, ikke Harry Potter. (fuck no) Men hp pc-er suger dritt. Jeg har et eller annet pavillion series type, og den er så dårlig. Har hatt så mange problemer med den over de siste to årene, men nå har plutselig batteriet blitt rar. Jeg kan ikke ha i batteriet, fordi da slår ikke pc-en seg på. Så da må den ha laderen i for å funke, altså, hvis den tas ut så slår pc-en seg selv av. Og det synes guttene er veldig morsomt å gjøre midt i timen. Herlig når de aller fleste vennene dine er gutter. Neida, de er niceeee. Har ikke skjedd så mye ellers. Eller, untatt pappa, men han ignorerer vi.

Har forressten lagd en PowerPoint som jeg skal vise mamma, om hvorfor jeg skal.. hva skal jeg si, stretche? Eller utvide ørene, da. Har hatt lyst på både plugs og tatovering siden jeg var minst 9 år, så jeg tenker at 2014 blir året jeg begynner med det. Jeg kan egentlig bare drite i å spørre om tilattelse fra henne om ørene, men jeg vil ikke være den drittungen som bare gjør ting. Har spurt om alle piercingsene mine hittil, og betalt for de selv, så det går nok bra. Men nå må jeg tenke på om jeg skal spare penger til tatovering eller piercing, fordi piercing koster jævlig mye i norge.

WOW OK. dette innlegget er overalt, så nå er det over ;_;

  

Slenger på de gifsene, fordi de gjør meg lykkelig.

Song of the day: Pumpkinhead - Misfits

(1) Kommentar

Tumblr Spam

12.01.2014, kl. 15:40 × Hverdag × 2 Kommentarer

Hei! Jeg sto opp for en 1 1/2 time siden eller noe, haha. Har egentlig lekser som  gjøres, men jeg har bare sittet på tumblr og fant fine gifs.

God søndag c:

Song of the day: Give 'em Hell, Kid - My Chemical Romance

(THIS IS HOW WE LIKE TO DO IT IN THE MURDER SCENE, CAN WE SETTLE UP THE SCO-OOORE)

(2) Kommentarer

New Hair

11.01.2014, kl. 22:29 × Hverdag × 6 Kommentarer

Har vært rart i dag. Jeg har vært glad, ordentlig glad. Når man kjenner det i magen, liksom? Den følelsen har jeg ikke hatt på lenge, og det var jævlig deilig. Litt rart også; være skikkelig deprimert og så glad. Hmm. Men, jeg har hatt en meg-dag; hørt på musikk, vært på tumblr, youtube, spist god middag og sånt, uten at noen andre er hjemme. Jeg kjenner at jeg trengte det, fordi det er tøft å ha det så vanskelig men å så måtte oppføre meg vanlig og snill og grei til de andre i huset. Så det har vært nice!

Jeg tar ikke mange bilder av meg selv ever, så jeg har ikke oppdatert hår situasjonen min... Selv om det skjedde for 3 uker siden eller noe, lol. Men jeg var i hvertfall hos frisøren et par ganger og bleket det. Ble ganske fornøyd, selv om ikke alt ble skikkelig blondt. Etterveksten min ble veldig blond, men resten er mer ginger-aktig. Det er greit egentlig, fordi jeg har egentlig planer om å farge over det blonde delen. Men jeg klarer ikke bestemme meg for fargen. Det står mellom rød, grønn, lilla og rosa. Hjelp, lol.


Wow, så fint lol. Jeg har ikke vasket håret på noen dager, så sorry for den, haha. Lilla er jo litt sånn Zacky Vengeance style, sånn håret hans var før i hvertfall. Men 'pink is the new black' (a7x fans will know), så det kan være kult det også. MEN GRØNN OG RØD. Uæh, decisions.

Song of the day: Leviathan - LeATHERMØUTH

(6) Kommentarer

And All Things Will End

10.01.2014, kl. 23:43 × Hverdag × 5 Kommentarer

Hellu. Overskriften har ingenting å gjøre med inlegget egentlig, det er bare en sang jeg bestandig hører på og DET ER STUCK IN MY HEAD.

Tja. Har ikke blogget på halvannen uke nå eller noe sånt? Vet ikke hvorfor, bare har ikke hatt energi til det. Har begynt på skolen igjen da, og det var ganske dritt. Vanskelig å deale med sånn mentale dritt mens man må fokusere å virke vanlig på skolen. GØY. Men ellers har jeg gjort lekser og begynt å spille DS igjen. Og nei, jeg har ikke 3DS, men DS Lite. Lol, den kom ut i 2006 eller noe tror jeg. Har lyst på en 3DS XL for å spille Animal Crossing og Pokemon, men har ikke pæængær. Penger. Cash money.Veldig hardcore spilling foregår her; Lego Harry Potter 1-4. Egentlig ganske gøy, fordi man kan spille som Voldemort til slutt tror jeg?

Song of the day: A Little Piece of Heaven ~ Avenged Sevenfold

(5) Kommentarer

Legebesøk...

16.12.2013, kl. 19:57 × Hverdag × 0 Kommentarer

Hei hei. Vært dårlig med oppdatering igjen, men jeg har egentlig ikke orket å ta frem pc-en de siste par dagene. Har bare sittet og tegnet litt, kjenner at jeg trengte å ta det med ro.

Men jeg var hos legen i dag, for å forhåpentligvis bli henvist til psykolog, men det ble ikke noe av. Hele legebesøket var litt drøyt synes jeg, fikk inntrykket at han ikke kunne brydd seg mindre om det jeg sa. Sist gang ble jeg referert til BUPA med en gang, men nå må jeg vente på telefon fra psykiatrisk sykepleier og så snakke med henne derpå. Ugh, den ene gangen jeg har faktisk søkt om hjelp selv, uten å bli tvinget, og så får jeg ikke det allikevel. Men, jeg fortalte ikke absolutt alt til han. Jeg er ikke klar for å si det høyt; mamma er ikke en gang klar over hva jeg gjør, og mamma vet det meste. Skal ikke gå dypt inn på akkurat det, men du skjønner sikkert hva jeg mener, spesielt hvis du har gått gjennom noe av det samme. Vet ikke, alt det der føltes bare litt håpløs.

-SIIIIIGGGGHHHH-

Wow, much happy. Such joy. Jeg måtte bare få det ut av systemet, tror jeg. Skal ikke plage dere med noe mere sånn dritt igjen...

(0) Kommentarer

Juleferie, endelig

13.12.2013, kl. 21:56 × Hverdag × 0 Kommentarer

Hei~ Fra i dag fram til 6. Januar har jeg juleferie! Gud så deilig. Kjenner virkelig at jeg trenger pause nå, har ikke hatt det så bra. Men, tre uker juleferie kan jeg jo ikke klage over. Har faktsisk planer om å møte noen venner, lol. Uvant for meg. Men tenker at det kommer til å mest være at jeg sitter inne og ser på netflix og tegner, men det er jo greit det også kanskje. Dunno.

Var i hvertfall i byen med Hanne i dag, siden vi var ferdig tildlig på skolen. Var nice.I AM MAJESTIC AS FUCK

(0) Kommentarer

Bass gitar og fjes

12.12.2013, kl. 20:55 × Hverdag × 2 Kommentarer

Hei! Det ble dessverre null blogging fra meg de siste to dagene. Det er nemlig fordi at dette er det siste uka vårt på skolen, så vi har hatt en del ting som vi måtte levere inn. Har enda en å levere i kveld også, men tror jeg kommer til å få litt mer tid på det, siden jeg var syk en del og ikke fikk tid til å jobbe på det... Jaja.

MEN. De siste dagene har jeg vært helt besatt med bass gitar. Bass har alltid vært noe jeg har følgt med på når jeg hører på musikk og sånt, fordi jeg synes det er så vikting å ha med i en sang. Jeg elsker blandt annet Mikey Way, Johnny Christ, Jason Newsted, Cliff Burton, Matt Kean osv. Blir helt inspirert til å prøve meg på det selv. Jeg har akusistisk gitar selv fra mange år siden, så jeg lurer på om det går an å lære på den først, og så level up til en ordentlig bass. SO MANY THOUGHTS UGH

 

kviser, poser under øyene og fett hud, deilig. Synes det er sykt rart jeg ikke har kjæreste, wow. Det har vært en rar dag ok

HASH TAG NO FILTER HASHTAG FOTD

(lol nei)

(2) Kommentarer

Om meg

Mia, 15, Neverland. Uæh, hva skal jeg si her. Jeg er glad i musikk, tatoveringer & piercings og å sikle over Zacky Vengeance.

Info

Instagram: _mia_isabella_

hits