mark the grave

25.01.2014, kl. 21:34 × Hverdag × 0 Kommentarer

'Sup. I dag har jeg gjort ingenting. Absolutt ingenting. Selv om jeg har en haug med lekser som skal leveres til mandag... Jaja, blir gøy søndag. Jeg har egentlig bare sittet og sett på tatovering ideer. Nevnte det til mamma, og hun virket ikke  i mot ideen. Tja, vi får se. Men her er en gifset, fordi jeg elsker Cemetery Drive~~

~

Songs of the day: Korn - Daddy, Sum 41 - In Too Deep

(0) Kommentarer

billig stuff

24.01.2014, kl. 22:30 × Hverdag × 5 Kommentarer

HEY. Var i Sandefjord med Elena i dag etter skolen, og det var nice. Gikk litt rundt bare, (JEG SÅ EN BASS TIL 1795,- HOLY SHIT) og så var det salg på glitter. Kjøpte sånn skjelett henge-øredobber (dat norwegian), slik at jeg også kan bruke de når jeg har plugs. Fikk også tak i en kjede som hadde en flaggermus på den, men den var egentlig en hodeskalle med vinger. JA, DEATHBAT. Det lignet sykt på deathbat fra a7x logo-en, så jeg måtte ha~~ Kostet bare 20kr da, haha.

Men ja, hvertfall. Jeg betalte 30kr til sammen. Wat. Det er ganske uhørt i Norge, lol. Men ellers så tok vi sprøyte i dag på skolen, og var ganske greit. Litt sårt i armen, fordi det var et eller annet stivkrampe sprøyte, så er nok derfor. MEN JA. Jeg er hjemme alene i mårra, mamma og roger drar på harry tur, så det blir nice. Tror jeg skal lage sushi... By myself... Oi.

Song of the day: My Chemical Romance - Save Yourself, I'll Hold Them Back

(5) Kommentarer

oh hey

23.01.2014, kl. 20:05 × Hverdag × 0 Kommentarer

Hei~~ Det har gått en uke allerede siden jeg sist blogget. Woah, gikk fort. Har egentlig bare vært borte fra pc-en den siste uka, måtte deale med litt ting. Er ikke så gøy å være hos psykolog-dame og snakke om alt som er galt med meg akkurat. MEN. Begynner å føle meg litt bedre nå, så det er nice. Har hørt på litt kul musikk i det siste. Litt mer heavy enn jeg vanligvis har hørt på, men det er awesome. Kvelertak, Satyricon, Dødheimsgård, Mastodon, FFDP osv har vært blandt favorittene. Jeg hadde liksom hørt  mye på Avenged, så jeg ville ikke slite ut sangene for å si det sånn. Gått litt tilbake til old-school Metallica da, for de er jo all-time favorittene. Sorry, jeg blander engelsk og norsk her. Uh. Sliten.

Det klør i fingerene med hvor lyst jeg har på tatovering. Tror ikke jeg kommer til å få tilatelse fra mum, men kanskje hun gir seg litt når hun skjønner hvorfor jeg vil ha det jeg vil ha. Who knows. Har også begynt å få heftig ettervekst, puh. Så da kjøpte jeg et eller annet bleke-greie så må ta det en eller annen gang. Ork, lol. In other news, jeg har fått helt dilla på Rooster Teeth/Achievement Hunters. Det er sånn gaming kanal på youtube, og omfg de er så morsomme. Spesielt Rage Quit serien, og når dem har med Gavin. Jeg ler så hardt jeg griner liksom. Trist, I know~Og sist men definitivt minst er et dritt fint bilde av meg fra idag. Altså, jeg synes det er litt ubehagelig å legge ut bilder av fjeset mitt på nettet, men har ikke andre bilder å komme med. Men ansiktsutrykket var reaksjon på været egentlig. SNOW, FUCK OFF. okay, bye.

Song of the day: Kvelertak - Braune Brenn

(sorry for sånn overalt innlegg som vanlig, uæh)

(0) Kommentarer

tumblr, ris, mastodon

16.01.2014, kl. 22:10 × Tanker × 1 Kommentar

WOW. Shit dag i dag. Var og snakket med psykiatrisk helsesøster, og det var ikke særlig gøy. Fikk en mail av pappa og tante der det sto at jeg ikke kan være en del av familien dems hvis jeg skal oppføre meg sånn. Ja, wow. Sa bare til han hvordan jeg sliter med hvordan dem oppfører seg, men hey, jeg snakker antakeligvis bare dritt. My dad, ladies and gents.

Men, tumblr har hjelpet litt. Så spiste jeg ris og kidney bønner med veggis kjøttdeig, og det var godt. Var også hjemme i dag, og det var nice.

Og forresten; til dere som ikke gjør det, så må dere lese Vildemort sitt blogg. Den er awesome, just sayin'.

Legg meg gjerne til på snapchat også, ingenting som skjer der... miaisabellaks. Var ikke meningen at det skulle stå laks da, ignorer det~

Song of the day: Mastodon - All The Heavy Lifting

(1) Kommentar

HP Suger

14.01.2014, kl. 21:58 × Hverdag × 1 Kommentar

Nei, ikke Harry Potter. (fuck no) Men hp pc-er suger dritt. Jeg har et eller annet pavillion series type, og den er så dårlig. Har hatt så mange problemer med den over de siste to årene, men nå har plutselig batteriet blitt rar. Jeg kan ikke ha i batteriet, fordi da slår ikke pc-en seg på. Så da må den ha laderen i for å funke, altså, hvis den tas ut så slår pc-en seg selv av. Og det synes guttene er veldig morsomt å gjøre midt i timen. Herlig når de aller fleste vennene dine er gutter. Neida, de er niceeee. Har ikke skjedd så mye ellers. Eller, untatt pappa, men han ignorerer vi.

Har forressten lagd en PowerPoint som jeg skal vise mamma, om hvorfor jeg skal.. hva skal jeg si, stretche? Eller utvide ørene, da. Har hatt lyst på både plugs og tatovering siden jeg var minst 9 år, så jeg tenker at 2014 blir året jeg begynner med det. Jeg kan egentlig bare drite i å spørre om tilattelse fra henne om ørene, men jeg vil ikke være den drittungen som bare gjør ting. Har spurt om alle piercingsene mine hittil, og betalt for de selv, så det går nok bra. Men nå må jeg tenke på om jeg skal spare penger til tatovering eller piercing, fordi piercing koster jævlig mye i norge.

WOW OK. dette innlegget er overalt, så nå er det over ;_;

  

Slenger på de gifsene, fordi de gjør meg lykkelig.

Song of the day: Pumpkinhead - Misfits

(1) Kommentar

Tumblr Spam

12.01.2014, kl. 15:40 × Hverdag × 2 Kommentarer

Hei! Jeg sto opp for en 1 1/2 time siden eller noe, haha. Har egentlig lekser som  gjøres, men jeg har bare sittet på tumblr og fant fine gifs.

God søndag c:

Song of the day: Give 'em Hell, Kid - My Chemical Romance

(THIS IS HOW WE LIKE TO DO IT IN THE MURDER SCENE, CAN WE SETTLE UP THE SCO-OOORE)

(2) Kommentarer

New Hair

11.01.2014, kl. 22:29 × Hverdag × 6 Kommentarer

Har vært rart i dag. Jeg har vært glad, ordentlig glad. Når man kjenner det i magen, liksom? Den følelsen har jeg ikke hatt på lenge, og det var jævlig deilig. Litt rart også; være skikkelig deprimert og så glad. Hmm. Men, jeg har hatt en meg-dag; hørt på musikk, vært på tumblr, youtube, spist god middag og sånt, uten at noen andre er hjemme. Jeg kjenner at jeg trengte det, fordi det er tøft å ha det så vanskelig men å så måtte oppføre meg vanlig og snill og grei til de andre i huset. Så det har vært nice!

Jeg tar ikke mange bilder av meg selv ever, så jeg har ikke oppdatert hår situasjonen min... Selv om det skjedde for 3 uker siden eller noe, lol. Men jeg var i hvertfall hos frisøren et par ganger og bleket det. Ble ganske fornøyd, selv om ikke alt ble skikkelig blondt. Etterveksten min ble veldig blond, men resten er mer ginger-aktig. Det er greit egentlig, fordi jeg har egentlig planer om å farge over det blonde delen. Men jeg klarer ikke bestemme meg for fargen. Det står mellom rød, grønn, lilla og rosa. Hjelp, lol.


Wow, så fint lol. Jeg har ikke vasket håret på noen dager, så sorry for den, haha. Lilla er jo litt sånn Zacky Vengeance style, sånn håret hans var før i hvertfall. Men 'pink is the new black' (a7x fans will know), så det kan være kult det også. MEN GRØNN OG RØD. Uæh, decisions.

Song of the day: Leviathan - LeATHERMØUTH

(6) Kommentarer

And All Things Will End

10.01.2014, kl. 23:43 × Hverdag × 5 Kommentarer

Hellu. Overskriften har ingenting å gjøre med inlegget egentlig, det er bare en sang jeg bestandig hører på og DET ER STUCK IN MY HEAD.

Tja. Har ikke blogget på halvannen uke nå eller noe sånt? Vet ikke hvorfor, bare har ikke hatt energi til det. Har begynt på skolen igjen da, og det var ganske dritt. Vanskelig å deale med sånn mentale dritt mens man må fokusere å virke vanlig på skolen. GØY. Men ellers har jeg gjort lekser og begynt å spille DS igjen. Og nei, jeg har ikke 3DS, men DS Lite. Lol, den kom ut i 2006 eller noe tror jeg. Har lyst på en 3DS XL for å spille Animal Crossing og Pokemon, men har ikke pæængær. Penger. Cash money.Veldig hardcore spilling foregår her; Lego Harry Potter 1-4. Egentlig ganske gøy, fordi man kan spille som Voldemort til slutt tror jeg?

Song of the day: A Little Piece of Heaven ~ Avenged Sevenfold

(5) Kommentarer

Om meg

Mia, 15, Neverland. Uæh, hva skal jeg si her. Jeg er glad i musikk, tatoveringer & piercings og å sikle over Zacky Vengeance.

Info

Instagram: _mia_isabella_

hits