Gorillaz

20.04.2014, kl. 00:51 × Musikk × 0 Kommentarer

Jeg har blitt helt besatt av Gorillaz. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg har blitt glad i dem de siste dagene. Gorillaz har jo vært rundt lenge, og jeg likte Feel Good Inc. veldig godt når den kom ut, men har ikke tenkt på dem så veldig mye de siste årene. Men fuck, jeg har seriøst sittet de siste tre dagene og bare hørt på Gorillaz. Ikke noe annet. Jeg pleier å høre på mange forskjellig sånn death metal bander, men så har jeg plutselig blitt helt 100% fan av en rar animert alternativ-hiphop-funk-rock-indie-elektronisk-britpop band. Altså. JESUS CHRIST. Og ja, de er en animert band, men med ordentlige sangere.

Dem er så bra, og det knuser meg litt at jeg aldri kommer til å få oppleve en Gorillaz konsert, siden dem er på en ganske lang og konkludert hiatus. Men jeg bryr meg på måte ikke, siden musikken er bra nok som det er. Å, jeg stusser noe jævlig nå. Men seriøst.

Hør på: Dirty Harry, Feel Good Inc., Clint Eastwood, 19-2000, All Alone, Hong Kong.

Song of the day: Gorillaz - Clint Eastwood

(0) Kommentarer

Om meg

Mia, 15, Neverland. Uæh, hva skal jeg si her. Jeg er glad i musikk, tatoveringer & piercings og å sikle over Zacky Vengeance.

Info

Instagram: _mia_isabella_

hits