We'll Make Them Pay For The Things That They Did

27.10.2013, kl. 21:21 × Piercing × 0 Kommentarer

.

(0) Kommentarer

cool wall in process

13.10.2013, kl. 17:30 × Tegning/Kreativt/Kunst × 0 Kommentarer

Heeey~ Så når jeg var i england kjøpte jeg noen blad, Kerrang x2 og Metal Hammer (Metallica edition). Det var en del plakater og slikt som jeg synes var kult, så nå har jeg begynt på en plakat vegg. Jeg lovte meg selv at jeg ikke skulle gjøre det igjen sist gang jeg flytta... Meeeen det var så upersonlig inn på det nye rommet mitt, og siden vi har uheldigvis flyttet til kjæresten til mamma følte jeg liksom at jeg bare bore i noen andres rom. Så jeg synes det er mye finere som det er nå, mer meg c:

 

Så nå har jeg Metallica, Alex Gaskarth, Sleeping With Sirens, 30 Seconds to Mars, Fall Out Boy, Bring Me the Horizon, Kellin Quinn, Austin Carlile (<3), og Avenged Sevenfold (<333) på veggen min. Skal seff få tak i flere plakater, venter jo på neste Kerrang bladet mitt lol. Skal dekke hele veggen til slutt! DET BLIR AWESOME.

Samler du på plakater eller noe? c:

(0) Kommentarer

Ny Piercing~

06.10.2013, kl. 02:08 × Piercing × 5 Kommentarer

Aw yiss, har fått meg en ny piercing. Gjorde det i England altså, siden jeg var der på besøk og det er liksom lovlig der, noe det ikke er i norge før man er 16 år ._. Teite greier. Men hvertfall, piercet nesa på høyre side. Har faktisk kjempe lyst på septum piercing, men fikk ikke lov til det, så det får vente til neste år når jeg ikke må ha tilatelse av foreldere, haha~

Lol, tok bilde på feil side, men jajaja. Synes det er drit fint, veldig glad at jeg tok det! Kosta bare 20 pund, altså rundt 200kr, så det var jo veldig billig også. Var det vondt? Ja, herregud. Jeg har tre piercings fra før, men må si at den gjorde mest vondt. Selve prossessen var mye verre enn leppa for eksempel, oh gawd ;c Synes det tok så lang tid for nålet å gå gjennom nesa, mens det følte mye fortere med de tre andre. Men det har ikke vært vondt etter det i det hele tatt, så det er jo annerledes enn de andre. Alt i alt var det ok da, jeg er jo ikke pyse... If you want it, do it.

Fikk også byttet lip piercing smykket til en sånn derre horseshoe greie! Synes det er mye finere enn den kjedelig stud greia jeg hadde før. Eneste er at den er egentlig litt trang til leppa mi siden jeg har ganske fulle lepper, så det er egentlig litt vondt :c Skal se om jeg får tak i en større en på eBay, for nå vet jeg størrelsen på den :D Både nesa og leppen er 1.2mm, så da vet jeg det. Har tenkt å bytte ut nese studden til en liten ring etterhvert. BLIR GØY.

Så nå sitter jeg kl. 02:07 og tegner litt mer på Oli Sykes tegningen min og hører på A7X. The sweet life man~ Hva hører du på?

(5) Kommentarer

Om meg

Mia, 15, Neverland. Uæh, hva skal jeg si her. Jeg er glad i musikk, tatoveringer & piercings og å sikle over Zacky Vengeance.

Info

Instagram: _mia_isabella_

hits