tumblr, ris, mastodon

16.01.2014, kl. 22:10 × Tanker × 1 Kommentar

WOW. Shit dag i dag. Var og snakket med psykiatrisk helsesøster, og det var ikke særlig gøy. Fikk en mail av pappa og tante der det sto at jeg ikke kan være en del av familien dems hvis jeg skal oppføre meg sånn. Ja, wow. Sa bare til han hvordan jeg sliter med hvordan dem oppfører seg, men hey, jeg snakker antakeligvis bare dritt. My dad, ladies and gents.

Men, tumblr har hjelpet litt. Så spiste jeg ris og kidney bønner med veggis kjøttdeig, og det var godt. Var også hjemme i dag, og det var nice.

Og forresten; til dere som ikke gjør det, så må dere lese Vildemort sitt blogg. Den er awesome, just sayin'.

Legg meg gjerne til på snapchat også, ingenting som skjer der... miaisabellaks. Var ikke meningen at det skulle stå laks da, ignorer det~

Song of the day: Mastodon - All The Heavy Lifting

(1) Kommentar

Nyttårsaften

31.12.2013, kl. 16:26 × Tanker × 2 Kommentarer

Ja, wow. Nyttår. Kunne virkelig ikke brydd meg mindre. I kveld blir jeg tvinget ut til å spise middag med et eller annet par som jeg kjenner ikke i det hele tatt av mamma. Hun gidder ikke å høre på meg, det er jo altfor mye å spørre om, så da har jeg tydeligvis ikke noe valg. Jeg kan ikke tro at hun skal tvinge meg ut når jeg er syk (både fysisk og psyisk for å være ærlig). Fint at hun kan velge når hun skal liksom bry seg.

Ja. Jeg er ganske sikker på at 2014 blir like dritt som 2013 var. Begynte jo dagen i dag med krangel, og en mamma som ikke gidder å høre på datteren sin om at hun føler seg alene og så deprimert at hun nesten ikke klarer å stå opp. Ble også fortalt at hun synes jeg 'bruker' problemene mine som unnskyldning. Det er sånne tider jeg ønsker at alt var ikke like jævlig som det har vært med pappa, for da kunne jeg ha bodd med han.

Godt nyttår da, folkens. Håper den blir bra for dere.

(2) Kommentarer

Om meg

Mia, 15, Neverland. Uæh, hva skal jeg si her. Jeg er glad i musikk, tatoveringer & piercings og å sikle over Zacky Vengeance.

Info

Instagram: _mia_isabella_

hits