tegning og avgårde

18.02.2014, kl. 11:41 × Tegning/Kreativt/Kunst × 0 Kommentarer

Hellu~ Så jeg skal faktisk til en venninde i dag og sove over... Det har vært en stund siden. Men ja, blir gøy. Regner med at vi kommer til å se på anime og sånt ^-^

Siden hjertet mitt ble knust i går av My Chem sangen, begynte jeg å tegne Gerard for å gi meg selv terapi. 

Jeg er i absolutt første stadiene, dette er bare outline liksom. Men tror den blir bra? Kanskje. Skulle egentlig tegne Synyster Gates først, men så fant jeg den ene bilde av Gerard og måtte bare tegne den.

Og en siste ting #synridingonthingswithzackysfaceonit

Dette var gøy i natt XD Søk det opp på instagram hvis du ikke har allerede. og #synridingonthings

(0) Kommentarer

you can win this fight

02.02.2014, kl. 00:23 × Tegning/Kreativt/Kunst × 5 Kommentarer

HEY KID, DO I HAVE YOUR ATTENTION. Neida, bare hører på Welcome To the Family atm. Uhm. Men hei, vært borte igjen. Og igjen, kjenner at jeg trengte det. Var fint å være borte fra pc-en egentlig, selv om det er ganske uvanlig for meg... Men.. Skjer? Ha, vet ikke helt hva jeg skal si. I dag var jeg ute. ja, ute. Jeg vet, jeg var også overrasket. Fant meg et par sko på salg, så det var nice. Leitet egentlig etter vinter sko, men endte liksom ikke opp med det, lol. Jaja, får være gammel kjerring og bruke brodder eller noe~ Men de er litt sånn platform skoletter, hvis det er ordet. Jeg hadde egentlig også veldig lyst til å få byttet ut nese studden med en ring, Johnny Christ style yiss~, men ble ikke noe av. Kom ikke i nærheten av Contrast ;_; Får ta det neste gang jeg er i Sandefjord for annen grunn enn skolen..

Men etter at jeg kom hjem så satt jeg og tegnet, fordi jeg skulle teste ut en ny penn jeg fant på Nille og en skissebok ting. BLE FAKTISK BRA RESULTAT WTF

Jeg har liksom forelsket meg helt i pointilism, eller dotwork, i det siste, så jeg fikk lyst til å prøve meg på det også. Var første forsøk, så ikke såå verst? Eller, jeg vet jo ikke da. Men, det var gøy. Tok skikkelig lang tid, fordi 98% av det er små prikker, men det var gøy. Har lyst til å tenge mer sånt. Men jeg skal først tegne en portrett til, enten av Frank Iero eller Synyster Gates. Bestemte meg egentlig for Syn før, men jeg finner liksom ikke noe bra nok bilde :c

OGSÅ- dette er siste delen, lover- jeg har filmet en video.. på norsk.. til bloggen... altså, jeg så Vildemort sin video og tenkte at det så gøy ut, også fant jeg en Tag greie, så da filmet jeg det. (lang setning wops). Legger den nok ut i morgen, hvis jeg tør. Haha~

natta <3

Song of the day: Korn - Freak On A Leash

(5) Kommentarer

Oliver Sykes

03.12.2013, kl. 22:57 × Tegning/Kreativt/Kunst × 0 Kommentarer

Hallo! Tenkte å dele en tegning jeg gjorde ferdig for noen dager siden, nemlig av Oli Sykes. Han er sangeren i bandet Bring Me The Horizon, en band som jeg liker ganske godt. Jeg elsker tatoveringene hans, så jeg bestemte meg for å tegne han... Og det gjorde jeg!

Brukte vel en 3-4 timer på dette her totalt. Er ikke helt sikker, fordi jeg tegnet den over en lang periode. Har bare ikke tid til å sitte og tegne hele kvelden, selv om det er egentlig det jeg har lyst til. Er litt stolt over meg selv da, fordi jeg har alrdi brukt så mye tid på en tegning før. Jeg prøvde også å ha med så mange detaljer som mulig. Ville legge mye fokus på tatoveringene, så jeg prøvde å lage de så bra og detaljert som mulig.

Hva synes du? Liker du Oli Sykes? x

(0) Kommentarer

cool wall in process

13.10.2013, kl. 17:30 × Tegning/Kreativt/Kunst × 0 Kommentarer

Heeey~ Så når jeg var i england kjøpte jeg noen blad, Kerrang x2 og Metal Hammer (Metallica edition). Det var en del plakater og slikt som jeg synes var kult, så nå har jeg begynt på en plakat vegg. Jeg lovte meg selv at jeg ikke skulle gjøre det igjen sist gang jeg flytta... Meeeen det var så upersonlig inn på det nye rommet mitt, og siden vi har uheldigvis flyttet til kjæresten til mamma følte jeg liksom at jeg bare bore i noen andres rom. Så jeg synes det er mye finere som det er nå, mer meg c:

 

Så nå har jeg Metallica, Alex Gaskarth, Sleeping With Sirens, 30 Seconds to Mars, Fall Out Boy, Bring Me the Horizon, Kellin Quinn, Austin Carlile (<3), og Avenged Sevenfold (<333) på veggen min. Skal seff få tak i flere plakater, venter jo på neste Kerrang bladet mitt lol. Skal dekke hele veggen til slutt! DET BLIR AWESOME.

Samler du på plakater eller noe? c:

(0) Kommentarer

Tegninger - Metallica + diverse

12.08.2013, kl. 20:42 × Tegning/Kreativt/Kunst × 0 Kommentarer

Hei! Nå har jeg vært borte en stund, og det er altså fordi jeg har vært på ferie i Kreta. Fikk faktisk litt i grann farge for en gangs skyld, tjoho.. Men uansett, tegning er det jeg skal blogge om i dag. Favoritt bandet mitt er Metallica (obviously), og jeg synes trommeren, Lars Ulrich, er kul. Så da tegnet jeg han.

Selvfølgelig er den ikke ferdig, men jeg er egentlig sykt fornøyd med den hittil. Jeg må jobbe litt på håret på toppen, men det er litt vanskelig å tegne det likt som bildet, fordi det bildet jeg tegner fra er skikkelig redigert og fin. Men det får bare være, siden det er så sykt kult bilde fra 80-tallet. Tror jeg nailet nesen, ihvertfall. Woo!

Mens jeg var i Kreta måtte jeg sitte i skyggen en del for å slippe å bli veldig brent, så jeg brukte litt tid her og der på å tegne. Måtte bare. Så skjedde dette...

Tja, litt Metallica, Star Trek, Supernatural, retro og blomst. Synes det var litt gøy hvertfall.

☆ Thanks for reading 

(0) Kommentarer

Om meg

Mia, 15, Neverland. Uæh, hva skal jeg si her. Jeg er glad i musikk, tatoveringer & piercings og å sikle over Zacky Vengeance.

Info

Instagram: _mia_isabella_

hits